fbpx

Vanliga frågor

1Hur betalar man?
I dagsläget tar vi bara emot betalningar via swish men kommer inom kort även ta kort.
2Hur fungerar Solvthis?
Hantverkarbesök i din mobil eller surfplatta. Via Solvthis beskriver du ditt problem och du kopplas sedan ihop med relevant hantverkare. Du väljer en tid som passar dig för samtalet så du slipper sitta hemma och vänta på hjälp, Solvthis hjälper direkt. För närvarande bygger vi första versionen av Solvthis appen som beräknas vara klar efter sommaren. Fram tills dess använder vi Facetime eller Whatsapp för att koppla ihop och genomföra videsamtalen.
3Vilka hantverkare jobbar på Solvthis?
Solvthis ställer höga krav på våra hantverkare. Vi har en gedigen intervjuprocess där vi kontrollerar erfarenhet, referenser och att ansvarsförsäkring finns. Vi är lika trötta på dålig kundservice som dig därför har vi väldigt starkt fokus på att enbart ta in hantverkare som är pedagogiska och ger dig som kund service i världsklass.
4Vad händer om problemet inte kan lösas över video?
Om problemet är för avancerat för att lösa via videosamtal bokar vi in ett hembesök. Solvthis hantverkare tar fram ett kostnadsförslag till dig inför detta så du enkelt kan fatta beslut om och när du vill ha problemet avhjälpt. Solvthis kan även hjälpa till med rådgivning i större projekt då du behöver tips och råd. Du kanske behöver en trovärdig åsikt på en offert från en byggfirma eller vägledning inför ditt besök till byggvaruhuset.
5När har Solvthis öppet?
Vi försöker vara så flexibla som möjligt med tillgängligheten. De flesta samtalen sker mellan 07.00-21.00 måndag till söndag.
6Hur skiljer sig Solvthis mot youtube och andra "how to" videotjänster?
Fördelen med Solvthis är att du får specifika råd för just ditt problem. Vi älskar DIY videos och guider för att hjälpa oss hitta lösningar på problem i hemmet. Men ibland behövs en genuint professionell hand att hjälpa dig med just din utmaning.
7När kan jag använda Solvthis?
Solvthis är bäst lämpat för de enkla problemen och projekten i hemmet. Vi kan även hjälper dig med inöpslista av rätt färg, skruv eller annat material.
8Var kan jag använda Solvthis?
Eftersom Solvthis är en videotjänst är vi tillgängliga över hela Sverige. Däremot om du behöver hjälp på plats i hemmet erbjuder vi detta idag endast i Stockholm i dagsläget, men kommer utöka tjänsten snart.
9Omfattas Solvthis av ROT?
Inte än, men snart räknar vi att alla typer av videosamtal omfattas av ROT.
10
Buy now